Escape - Turvahälytin - Ryöstöhälytin - Raiskaushälytin

ESCAPE AVANT -Turvahälytin.

Pieni, huomaamaton mutta  todella tehokas  110 dB henkilökohtainen hälytin ehkäisemään tilanteita joihin kukaan ei toivo joutuvansa.

Voit kiinnittää hälyttimen  halumaasi paikkaan ja tilanteen sitä vaatiessa vedät vain "sokan" ulos ja heität kauemmaksi sinusta ja hälytin alkaa huutamaan ja karkoittaa suurella todennäköisyydellä hyökkääjän. Kun heität sokan kauemmaksi niin silloin hyökkääjä ei voi hiljentää hälytintä ilman sokkaa. Erinomainen tuote turvaamaan koulutietä  sekä myös ikäihmisille. Jos esim. laukku huutaa 110 dB voimalla hyökkääjä todennäköisemmin pakenee paikalta. Helppo ottaa esim. lenkille ja matkalle mukaan.

Päällekarkaajat valitsevat mielummin "helpon" uhrin ja tämä hälytin pelästyttää hyökkääjän koska kiinnijäämisen riski moninkertaistuu hälyttimen ansiosta. Päällekarkaajat yrittävät usein siepata uhrin ja viedä tämän turvallisempaan paikkaan jossa kiinnijäämisen riski on pienempi.

Hyökkäys tulee useimmiten takaa päin jolloin toinen käsi on uhrin kaulan ympäri ja toinen käsi on tukkimassa suuta ettei pysty huutamaan apua. Hälytin toimii myös erinomaisesti säikäyttämään liian lähelle tulleen villieläimen takaisin metsään.

Tämä pieni mutta tehokas hälytin huutaa silloin kun sinä et voi!

Tässä yksi uutinen muutaman vuoden takaa:

Nuori nainen yritettiin pakottaa autoon - ryöstöhälytin pelasti

 

Pidä hälytin takin taskussa tai muuten helposti käytetttävissä. Ei käsilaukun pohjalla. Kun tilanne näyttää uhkaavalta vedä sokka pois jolloin hälytin alkaa huutamaan.

Varmista pattereiden kunto esim. ennen lenkille lähtöä.

Opeta lapsille ja senioreille hälyttimen käyttö. Tämä ei ole lelu!

Pakkauksen mukana tulee monipuolinen tarvikepaketti joilla voit myös kiinnittää hälyttimen haluttuun paikkaan esim. vetoketjun lenkiin tms.

Materiaali: ABS 

Paino: 50g

Koko: 6 x 4 x 2cm

Paristot: 3 kpl LR44(sis toimitukseen)
Mikäli tilaamasi väri on loppu toimitamme hälyttimen satunnaisen värisenä.

 

Vaihtoehdot:

Väri:

Arviot

Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta