Joustava magneettirannekoru - Verona
29.90€ 24.80€

Nyt upea kaksivärinen joustokoru edullisesti.

 

Todella tyylikäs Verona rannekoru on valmistettu jaloteräksestä ja on hienosti kaksivärinen.  Tämän upean korun sisäpinnalle on kuparipedille istutettu kaksi vahvaa 3000 gaussin magneettia. Koru on joustava ja siten mukava pitää. Ilmoita haluamasi pituus tilauksen yhteydessä niin koruseppämme lyhentää korun haluamaasi pituuteen. Leveys 8 mm. Mahdolliset pituudet (korun sisämitta): 15 cm, 16 cm, 17 cm, 18 cm, 19 cm ja 20 cm.

Voimakkaat magneetit ei ole peitetty kuparilla parhaan tehon saavuttamiseksi.

Magneettikorumme ovat valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista ja ne ovat  taidokkaasti viimeisteltyjä. Magneetit ovat aina korkealaatuisa ja tehokaita  neodymium magneetteja jotta sinä saisit rahoillesi kunnon vastineen ja voisit hyvin. Magneettien polaarisuus: Pohjoinen

Magneettikorujen magneettikentät vilkastuttavat verenkiertoa ja lisää verisolujen hapensiirtokykyä sekä aineenvaihduntaa. Tämä lievittää kipuja ja särkyjä. Magneettiterapialla on saavutettu hyviä tuloksia mm. tenniskyynärpään, migreenin, iskiaksen ja univaikeuksien hoidossa.

Jos ihmettelet kuinka voimme myydä mm. tämän korun näin edullisesti on syy siinä että kun ostat sen meiltä ostat suoraan maahatuojalta ilman välikäsiä.

Arviot

Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta