Lopeta tupakointi - Zerosmoke
29.90€

NYT ERÄ HUIPPUHALVALLA!! 

Mikä on Zerosmoke ®?

Zerosmoke ®  Zerosmoken kaksi biomagneettia asetetaan korvan akupisteeseen. Paikalla ollessaan magneetit painavat ja magneettikentät stimuloivat korvan (Shen men) akupistettä joka lisää endorfiinin tuotantoa joka korvaa nikotiinin antaman hyvän olen tunteen. Zerosmoke Aktivoi välittäjäaineden tuotantoa joka poistaa nikotiinin himoa.

 

Zerosmoke ® käyttää magneetteja (eikä neuloja jotka yleensä liittyvät akupunktioon)

Kuinka käytetään Zerosmokea ®?

Kiinnitä Zerosmoke ® magneetit korvalle. Pakkaus sisältää kaksi biomagneettia. Aseta pienempi magneetti korvan etupuolelle ja suurempi korvan taakse.

Pidä magneetteja korvalla vähintään 3 tuntia, mutta enintään 4 tuntia päivässä. Pidä magneetteja päivän rauhallisimpaan aikaan kuten kotona iltaisin.

Jatka käyttöä seitsemän päivän ajan. Voit jatkaa tupakointia tänä aikana.

Seitsemäntenä päivänä, jos et ole jo tehnyt niin, lopeta tupakointi.

Tupakoinnin lopettaminen on yllättävän helppoa magneettien tuottaman endorfiinin vuoksi joka vähentää tupakanhimoa.

Jatka magneetien käyttöä seuraavat 20-25 päivää.

 

Aika harva tuote ylittää uutiskynnyksen niin massiivisesti kuten Zerosmoke. Katso alla oleva video eri uutispätkistä Yhdysvalloista.

 

 

 

Miten käytän Zerosmoke ® -magneettteja?
Aseta kaksi magneettia vasemmalle korvalle. Pienempi magneetti on sijoitettu korvan etupuolelle  ja isompi korvan taakse. Paikalla ollessaan magneetit ovat lähes huomaamattomat.   Magneettien vetovoima pitää ne paikallaan ilman vaaraa, että ne putoaisivat pois.

 

Voivatko magneetit pudota?

Kun magneetit ovat paikallaan ne eivät irtoa ennen kuin otat ne pois. Voit pitää niitä jopa suihkussa tai mennä kuntosalille poistamatta niitä.

Jos minulle tulee epämiellyttävä ole magneeteista, mitä minun pitäisi tehdä?

Käytä magneetteja vain kaksi tuntia päivässä ja lisää vähitellen aikaa.

Onko mahdollista sijoittaa magneetit väärään paikkaan?
Pakkauksen mukana tulee selkeä kuvaohje jonka mukaan magneetit asetetaan vasempaan korvaan.

Onko Zerosmoke helppo käyttää?
Voit käyttää itse tuotetta kotona ilman huolia ja käymättä terveyskeskuksessa tai lääkärin vastaanotolla. Sinun tulisi kuitenkin neuvotella lääkärin kanssa jos sinulla on jonkin  sairauden hoitoon tai terveyteen liittyviä ehtoja. Päätät itse parhaan ajan käyttää magneetteja.

 

Mitä tapahtuu, jos käytän magneetit yli 3-4 tuntia?
Kehosi saa parhaan mahdollisen hyödyn pidät magneetteja 3-4 tuntia päivässä. Pidemmästä käytöstä ei ole haittaa eikä hyötyä.  Jos sinulla tulee epämielyttävä ole kun käytät magneetteja, aloita käyttö kahdesta tunnista , sitten lisää aikaa päivä toisensa jälkeen, kunnes voit pitää magneetteja 3-4 tuntia päivässä.

 


VAROITUS: Henkilöt, joilla on sydämentahdistin, tai muita elektro-lääketieteellisiä laitteita älä käytä Zerosmoke tuotetta. Tuotetta ei tule käyttää raskauden aikana. Pidä magneetit poissa tietokoneen levyjen, audio / video-nauhojen ja luottokorttien läheisyydestä. 

 

 

Korva-akupuntio

 

Akupunktiolla voidaan hoitaa monia sairauksia. Korva-akupunktiota voidaan käyttää yhdessä tai erikseen kehoakupunktion kanssa. Korvassa on ihmisen keho pienoismuodossa. Sieltä löytyvät kehon osia vastaavat akupunktiopisteet, joita stimuloimalla voidaan hoitaa monenlaisia sairauksia tai vaivoja.

Korva- akupunktiohoito on tullut USAsta, psykiatri Michael Smithin kehittämänä 30 vuotta sitten. Huumeiden käyttäjät olivat ensimmäinen asiakasryhmä hoitoa annettaessa, mutta nykyään myös henkilöt, joilla on esim. peliriippuvuus, syömishäiriö, lääke-, alkoholi- tai tupakkariippuvuus ovat hyötyneet korva-akupunktiohoidoista.

Arviot

Pikahaku

Anna hakusanat etsimäsi tuotteen hakemiseen.
Tarkennettu haku
Ei tuotteita
Maksutavat
Kerro muille tuotteesta